Re: Jaké máte zkušenosti z Pivovaru u Rybiček?
Autor: Renata (IP zapsáno)
Datum: 29.03.2009 23:44
Názor na p. Rybu nezměním.
Je to člověk, kterému věřím a vážím si ho. Vím že když je nejhůř, tak tenhle tvor umí zatnout zuby a nehledí na to co ho momentálně ničí, ale bez jediného slova pomůže, nečeká slova díků.
Každý máme svou povahu, která některým vyhovuje a jiné odpuzuje. Já i má rodina můžeme Davidovi jen poděkovat, že nás v nejtěžší chvíli podržel. I když si někdy hodně ostře vyměníme názory, tak bych ho nikdy nepotopila. Pro mnohé bude překvapením, že v době kdy jsem se vám zde postavila, tak rozhodně jsem neměla růžové brýle, neboť jsme byli právě po jedné ostré výměně, takže jsem tu mohla nadávat s vámi. A Ryba mi rozhodně za nic neplatí, neboť neměl ani páru, že zde něco píšu. Názor si na mě můžete utvořit jakýkoliv, nikdo vám ho nebere. Ale nechtějte od člověka, který Rybu zná z jiné stránky, aby mu zde plival do tváře… Vy se zde dohadujete, pardon, o kravinách… ala já se dívala otci do slzavých očí a věděla, že když mu David zavolá, tak to bude lepší jak mu podat další sedativa… A když se stalo to nejhorší co se stát mohlo, tak právě ten povrchní, vysmívající se, lidmi pohrdající atd., se sebral a pomohl s tím čím nikdo neměl odvahu pomoct (jen všichni okolo to měli blíž). A to je to co jsem psala… „V nouzi poznáš přítele“. Nešlo o obchod atd., šlo o opravdové přátelství. Až ráno zvednete telefon a uslyšíte, že umřel syn vašeho přítele a vaše reakce bude, že sednete do auta a přejedete republiku, večer budete oporou, v noci (do rána) budete pracovat na tom co jste chtěl přes den zvládnout, ráno zazvoníte a s otcem vyběháte vše okolo pohřbu, pak ještě chvilku pobudete a pak pofrčíte zpět, páč ráno je pondělí a čeká vás opět práce… až v horečkách přijedete se svým otcem na pohřeb, jelikož víte že jen vás přítel přijme jako odvoz… tak potom věřte, že se vás pak taky někdo zastane…
Možná některým docvaklo, že jsem rozhodně růžové brýle neměla a že si budu stát za tím, že Ryba je dobrý člověk.
Marcelo, p. Ryba se rozhodně pod jménem Renata nikdy neschovával.