Jestli pan Ryba a jiní zástupci Pivovaru píší o nedostatku kvalitního personálu, pak to považuji trochu za výmluvu, viz moje osobní zkušenost.
Zpočátku jsem byla jako většina přispívajících v Pivovaru spokojená, ale pak mou spokojenost začaly narušovat různé drobnosti. Před vánoci jsem pozvala návštěvu na oběd právě tam. Objednali jsme si, čekali a čekali ... Bylo by to hodně teček, než by uběhlo oněch 55 minut, po které jsme my čekali. Servírka přinesla jídlo, ale já jsem postrádala polívku. Po upozornění, že čekáme už 55 minut a nakonec jsem nedostala část objednaného mi tato odpověděla: To víte, nejste v bufetu, jste v restauraci, tady musíte s nějakou dobou počítat. A tu polívku? Číšník ji asi zapomněl ohlásit v kuchyni. Jako výraz dobré vůle mi přišla oznámit, že jo, že číšník ji opravdu v kuchyni neohlásil. O nějaké omluvě ani památky. S kvalitou jídla jsme byli i nebyli spokojeni, podle toho, co si kdo objednal a co očekával. To mé mi nechutnalo.
Náhle se objevil pan Ryba as přáním hezkých vánoc se ptá, jak jsme spokojeni. Inu, šéf by se měl dovědět, co ještě může zlepšit. Jestlipak víte, co nám odpověděl? Jestli hádáte, tak určitě správně - Inu, nejste v bufetu
V našem Pivovaře platí stejně jako jindě (vlastně mnohem víc

), že ryba smrdí od hlavy, viďte.