Stříbro: stribro.net strom snk-ed ostrostřelci lan-párty |
Citovat:TjCitovat::-) - dobrýPolivkaCitovat:Dávám sem fotku autora TjTj
25 - snad ta opičárna, ale spíš byla kousek vedle, kde je vidět opičí dráha - prolejzačky a za nimi konstrukce, kterou využívali průzkumáci - skákali do písku?. V pozadí je budova DO - bližší křídlo, a samostatných jednotek, v přízemí za mě rota oprav techniky, v 1. patře ŽR a SR, ve 2. asi chemici a průzkumáci.
No jo, ta paměť. Já jsem ale myslel fakt hned vedle toho "betonovýho" fleku - ale to je fuk, každopádně byla na place mezi devéťárnou a 1. mspr / tpr
Citovat:bojovník
Stefan- jsi to ty Hafo?????
Citovat:PolivkaCitovat:Dávám sem fotku autora TjTj
25 - snad ta opičárna, ale spíš byla kousek vedle, kde je vidět opičí dráha - prolejzačky a za nimi konstrukce, kterou využívali průzkumáci - skákali do písku?. V pozadí je budova DO - bližší křídlo, a samostatných jednotek, v přízemí za mě rota oprav techniky, v 1. patře ŽR a SR, ve 2. asi chemici a průzkumáci.
Citovat:průzkumák 85-87
Do písku jsme neskákali.My byli obyčejní průzkumáci. Jen rota hloubkového průzkumu měla parašutistický výcvik a ta byla na průzkumném praporu v Tachově.
Citovat:Jo dva tunely na té opičí dráze byli. Ale už si nepamatuju jestli se probíhali nebo plazili...stefan
...ten "betonový flak" neboli to náhodou dva tunely, teda ako súčasť opičej dráhy, skočilo sa do jamy, prebehlo sa tunelom (boli dva súbežne vedla seba) a na konci sa vyskočilo von. Niečo také určite bolo len sa nepamätám či v Stříbre, alebo v Bratislave v péeške.
Citovat:Přeskočit prkenou ohradu,vyběhnout nahoru na kladinu,přeskočit zákop,proběhnou tunelem bigoši ohnutí,tankáni klidně mohli rovně,pak taková probíhačka mezi nějakou konstrukcí z trubek motanice při které se člověk měl zavěsit za ohnutý loket pak běh do cíle.Vojáci 2.ročníku se zbraní,což s kulometem nebyla sranda.Možná,že jsem to trochu pomotal,ale tak nějak to bylo.MPavelCCitovat:Jo dva tunely na té opičí dráze byli. Ale už si nepamatuju jestli se probíhali nebo plazili...stefan
...ten "betonový flak" neboli to náhodou dva tunely, teda ako súčasť opičej dráhy, skočilo sa do jamy, prebehlo sa tunelom (boli dva súbežne vedla seba) a na konci sa vyskočilo von. Niečo také určite bolo len sa nepamätám či v Stříbre, alebo v Bratislave v péeške.
Citovat:
Citovat:55pager
Pavel,já som bol vlastne chemik 2.mspr,armár,pisár,.....čo chceš,spávali sme na 4.rote posledná izba v pravo ,ako samostané jednotky vel.vodič,spojár,pisár ...chemik,vel.vodič BVP....možno v tom čase sa to dalo nazvať aj ako "smotánka" no nebolo to celkom tak.Nepamätáš na na kontrolu masiek v komore ?? Ozaj,napadlo ma ,že tam zostal dalej slúžiť zo 4.roty čat.Kostelníček alebo tak nejak,manželku si našiel v meste....tak sa maj,zatial Miloš Šesták jméno mé .
Citovat:Víš nějaké detaily o něm? Jak dlouho sloužil a co popřípadě dělal po odchodu z vojny?stříbrňák
Zdeněk Kostelníček z Moravy je už pár let po smrti.
Citovat:fekete
jak jsem koupil tu novou chalupu u Jetřichovic, tak hned za barákem mám bunkr ještě z válk