Stříbro: stribro.net strom snk-ed ostrostřelci lan-párty |
Citovat:Vítek
Stefane nadherný!Ten vydejchanej vzduch přesně vystihuje náš pocit a zážitky sardinek v konzervě.Jednou jsem byl takhle zavřenej celej den s romem Mikou a začalo mi až hrabat.Do Levic jsem jezdil dost často,pracovně.Mají tam moc dobré víno.M
Citovat:luboš
Sedět celý den a celou noc v BVP byla hrůza. Já jako SO jsem měl docela pohodlí, ale v roji to bylo horší. A když se jezdilo jenom v provozních , tak tam to smrdělo naftou až na blití. Na cvičení jsem byl dvakrát. Po prvé v Hodoníně , po druhé v Mikulově. A řeknu vám zlatý Stříbro.
Citovat:Po revoluci v r.93 bylo všechno vybavení i výstroj jak za komoušů, akorát ještě víc použitý.Vše postupně odcházelo, včetně třeba topení u nás na patře v prosinci. Zbytek zimy už to pak nemělo cenu spravovat.Taky ta černobílá televize na učebně (dříve PVS) byla furt rozbitá.Červený parkety zmizí až s demolicí.Drátkovali jsme je třikrát za rok.Kombajn byl stále užíván.Jenom nevím, proč ty rejžáky na podlahu měly tak krátký násady(asi, aby jsme se museli hrbit?).Kuřárny fungovaly a z politruků se stali náčelníci štábů.Vítek
Tak pánové nějak se to po Novém roku zadrhlo.Jezdili jste třeba na zimní a jiná cvičení i po 89? Nebo fasovali jste stále ty hnusný zelený trencle a zelený fusekle do kanad ,co vypadaly jako roury, a nedalo se v nich chodit? Byly v posilovně stále činky z betonu?Dochoval se do vašich dob konbajn,červené podlahy,PVS,kuřárna?Kdy a jak zmizeli z ůtvarů zast.pro věci politické?Témat je milion tak s chutí do toho.M
Citovat:Václav Albrecht
Na Dobré Vodě byl na baráku nápis od Suvorova - Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. V červenci jsem se tam byl po 38 letech podívat, jsou z toho chalupy pro rekreanty, tak jsem zavzpomínal.
Citovat:Neznáš bližší souřadnice hamru?Václav Albrecht
Před Železnou Rudou odbočit vlevo a za 5 min. jseš tam. Směrem na Prášily za potokem stával hamr z Krále Šumavy.
Citovat:Tohle jsem zažil taky, dokonce v "P". Takže těsnili i provozky.stefan
...Niekedy nad ránom som sa prebudil a chcel som si zapáliť cigaretu, ale nedalo sa lebo jednoducho nechytila sirka, ona tá moja uloženka perfektne tesnila a jednoducho sme si "vydýchali" kyslík v mašine.