Stříbro: stribro.net strom snk-ed ostrostřelci lan-párty |
Citovat:stefan
...tak ale ja žijem v presvedčení, že zrova tu nieje dôvod sa za niečo schovávať, to by bolo ešte stále velmi zlé. Diskutujeme o niečom čo "spískal" niekto iný - a neschováva sa, tak prečo my...?
Citovat:Václav Albrecht
Tak jestli by měl k tomu přístup jenom stát, to děkuji, odcházím. To by to věděl každý i na Marsu. Po MO jim chodí opilec, další dobrodruh lítá s partou kamarádů s vládním letadlem po světě, našlo by se toho dost. Je na to každýho věc, mně to nevadí a píšu pod svým jménem.
Citovat:Škoda že už to nikdy nebude jako v 80.letech abych si to mohl připomínat...ale je dobře že tam vznikne něco užitečného. Jen by mě zajímalo jestli někdo sondoval kontaminaci půdy v parku kde stála BVPéčka.Tj
http://www.kasarnastribro.cz/
Citovat:svob.
Jestlipak gumy uronily slzu?Vidím Králíka, jak připoután řetězem k TPR brání vlastním tělem svůj druhý domov před buldozerem.
Mě osobně to bourání trošku mrzí, mám nostalgickou povahu.Ale to bude asi tím, že jsem tam nemusel být dva roky za totáče.
Citovat:LádíkCitovat:svob.
Jestlipak gumy uronily slzu?Vidím Králíka, jak připoután řetězem k TPR brání vlastním tělem svůj druhý domov před buldozerem.
Mě osobně to bourání trošku mrzí, mám nostalgickou povahu.Ale to bude asi tím, že jsem tam nemusel být dva roky za totáče.
Kasárna TPR nebyl jeho (mjr.Králík) druhý domov ale první domov.V tom druhém domovu (pravém) se nemohl realizovat, tam velí jeho manželka.(velitelka).
Citovat:pamětník...
Je tohle problém jenom vojny ??Tím nechci říci že tam takových nebylo.Jestli zrovna Králík ?