Já to naprosto nikomu nemám za zlý, ani to nikomu nevnucuju. Moje jméno se poflakuje po síti už hodně dlouho, takže ho lze nějak i s kontaktama zneužít na desítkách míst, nejen tady. Že je tady spojený s konkrétním tématem je mi jedno, proto sem píšu. Baví mě právě ta otevřenost a je škoda, že není větší. Římani taky na fórum nechodili v maskách. Diskutující v masce podle mne něco ztrácí, jejich gesta jsou jenom plyn, fackování přízraku přízrakem.
Kdysi jsem optimalizoval SEO svýho webu a při zadání mýho jména do Googlu jsem se na druhý stránce našel s odkazem sem. Ten odkaz byl na Mirkův příspěvek, jak jsem na Doupově udělal menší kabaret na "kolotoči" plnym lampasáků (od tý doby sem píšu). Je mi jedno, že když mne někdo hledá, dostane se i k mojí vojenký etapě života. Ať si počte, ať se přidá, nebo ať si trhne...
Chodím ještě na čistě profesní fóra, většinou hledám nějakou pomoc, ale tam mám samozřejmě nick. Tady to fakt vidím jako iracionální, přiznal bych se, i kdybych byl mjr. Punčochář (Punťa)... Tak přísahám.......

!