Stříbro: stribro.net strom snk-ed ostrostřelci lan-párty |
Citovat:LádíkCitovat:pamětník...
Tak bohužel,toho jsem neznal.Ještě k tomu B.Záhořovi.Na volebních lístcích jsem ho našel,kandidoval za KSČM jako bezpartijní.No a vypadá to že je v obecním zastupitelstvu.Citovat:Ládík
......ještě je nutno dodat že situace ohledně vojáků, jejich materiální zapezpečení a servis ještě žádná jiná vláda tak neohrožovala tak enormně, jak pravicová koalice na čele s hňupama s ODS. A jejich chyby budou potrestání mocí Sociální demokracie, tak aby i armáda v ČR byla fungující subjekt,chránící běžného občana, nikoliv zájmy imperiaisticko-kapitalistických ubožáků z horních 10.000 enormě bohatých lidí, který pořád okrádají národ protože lid jim to umožní. Tak ani ta armáda bez penez a odborníků nemůže fungovat.
Pánové, to je politika a jasně jsme so domluvili že to nebudeme plést do témat, jako je ZVS,technika atd....tak to dodržujte, jasné !!!!
Citovat:M.Vítek
Ve Stříbře jsem byl loni v srpnu,v neděli.Vůbec se mi tam nelíbilo.Špinavé,ospalé město.Opilci,vietnamské krámky,neopravené památky,supermarkety.Již jsem o tom psal.S odkloněnou dálnicí odešel život.M
Citovat:Zdenek HajduchCitovat:LádíkCitovat:pamětník...
Tak bohužel,toho jsem neznal.Ještě k tomu B.Záhořovi.Na volebních lístcích jsem ho našel,kandidoval za KSČM jako bezpartijní.No a vypadá to že je v obecním zastupitelstvu.Citovat:Ládík
......ještě je nutno dodat že situace ohledně vojáků, jejich materiální zapezpečení a servis ještě žádná jiná vláda tak neohrožovala tak enormně, jak pravicová koalice na čele s hňupama s ODS. A jejich chyby budou potrestání mocí Sociální demokracie, tak aby i armáda v ČR byla fungující subjekt,chránící běžného občana, nikoliv zájmy imperiaisticko-kapitalistických ubožáků z horních 10.000 enormě bohatých lidí, který pořád okrádají národ protože lid jim to umožní. Tak ani ta armáda bez penez a odborníků nemůže fungovat.
Pánové, to je politika a jasně jsme so domluvili že to nebudeme plést do témat, jako je ZVS,technika atd....tak to dodržujte, jasné !!!!
Myslím, Ládíku, že mezi prostou informací "pamětníka" a mezi Tvym cílenym a nenávistnym projevem je sakra rozdíl, tak tady nečíhej a napiš nám něco hezkýho, nebo alespoň k věci...
Ládíku nezlob se,ale Z.Hajduch má pravdu.Myšlenky a slovník,který jsi použil byly naprosto stejné jako by je říkal útvarový propagandista.Až mě zamrazilo.Jestli jsem dobře pochopil platy v armádě se tě bytostně týkají.Pokud opravdu nejsi spokojen,dej výpověď.začni podnikat a vytvoř pracovní místo pro alespoň jednoho člověka.Armáda by si určitě zasloužila víc peněz,ale kde je vzít.Půjčit si je?To snad už ne.Zvýšit daně přinese efekt opačný.Vybere se méně peněz.My,kteří si vyděláváme sami na sebe jsme si utahli opasky už loni a nešli jsme do ulic.Možná je řada na lidi placené státem. Štefan nadhodil zajímavé téma.Soužití běžných občanů s voj.posádkou nebylo jednoduché i když z vojáků mělo prospěch celé město.Vojáci jim dávali práci.Snad každý druhý měl něco společného s armádou.Svého času říkal s.poručík Mencl "Když hodíš šutr do Stříbra trefíš buď vojáka nebo štětku."M
Citovat:pamětník...
K 31.12.2009 žilo ve Stříbře 8380 obyvatel.Když se zamýšlím,nejsem si vědom nějaké averze nebo zášti civilistů vůči vojákům posádky.Jestli se nějaký voják na vycházce trochu zprasil a do kopce zpíval,to je asi normální věc.Hlavně že se neděly věci kriminální,to je možná trochu problém dneška.Ve městě se krade,mně samotnýmu letos téměř ukradli služební auto,naštěstí si zamkli volant.A přesuny po skončení z místní diskotéky:kam se hrabou vojáci.
...maturoval jsem z ekonomie...
Citovat:svob.
Armáda nemá právo si stěžovat...
Armáda nemá právo si stěžovat na nedostatek peněz.V minulosti jich vojáci a politici prošustrovali tolik, že by neměli deset let dostat ani korunu-Pandury, Grippeny atd.A bylo jedno, kdo byl zrovna u vlády.Jinak k těm šlapkám-v 93. jich kolikrát stopovalo víc než vojáků.
Citovat:mig
Mig-29 je opravdu dobrá mašina na dobu kdy vznikla, ale má dvojnásobné náklady na palivo a další věci. Je to letadlo 4 generace, Jas gripen 5 generace. Výměna za vrtulníky byla blbost, ale vrtulníky aspoň mají tu výhodu pro nás platiče daní, že jsou záchranářské a ne bojové. Slováci už dávno nemají ty z roku 1989, ty už jsou většinou neletuschopné a dnes je jim 21let! Dnes mají nové verze v rámci deblokace dluhu z Ruska a létá jich polovina co vlastní. U nás Gripeny zatím všechny. Pokud by si čr nechala 29, tak už dnes vlastně namáme na čem lítat, bud´ draze modernizovat a dovybavit dle standardů nato anebo nakoupit nové.
Citovat:Zdenek HajduchCitovat:M.Vítek
...maturoval jsem z ekonomie...
Já jsem taky "ekonom", i když jsem z toho (naštěstí) nematuroval... Smolím tady DPH, popíjím něco červenýho, poslouchám Zeppeliny a sousedovu cirkulárku, a rozpočet mám "na salámu"...
Armáda nemá právo si stěžovat...
Mylím, že kdybychom si nějakou najali a dobře bychom ji zaplatili, vyšlo by nás to mnohem levněji. Mě osobně by bylo úplně jedno, kdyby byl českej motostřelec černoch, nebo číňan... Tedy, pokud nemáme v úmyslu demonstrovat svoji neexistující sílu sousedům, což asi nemáme... Normálně bych to celý zrušil a byl by klid...
Jak řekl nejvyšší velitel USAAF (jméno jsem zapoměl)-sestřelení nepřátelského leteda vlastní stíhačkou je ten nejdražší způsob, nejlevnější jsou rakety.A vzhledem k tomu, že naše pronajaté Grippeny nesmí na žádnou bojovou zahraniční misi, tak jsou opravdu jen drahou hračkou pro pár vyvolených piotů, aby mohli machrovat na leteckých dnech za hezkého počasí.Kdyby náhodou museli sestřelit nějaké sebevražedné letedlo mířící na Temelín-jak nákup zdůvodnili politici ČSSD, tak mohli použít české L 159.I když ty byly finančně taky pěknej průser.
Citovat:My neměli problém s místníma ale s rakeťákama z vedlejšího útvaru. Jednou jsme vyšli na vycházku skoro všechny osádky roty klasicky do "Evropy" a urazili tam každý svůj počet piv. Když jsme se vraceli do kasína, přimotali se k nám záklaďáci od rakeťáků a začali něco o "zasr...ch bigoších. Na to že jich bylo míň než nás byli docela odvážný!M.Vítek
Soužití běžných občanů s voj.posádkou nebylo jednoduché i když z vojáků mělo prospěch celé město.Vojáci jim dávali práci.Snad každý druhý měl něco společného s armádou.Svého času říkal s.poručík Mencl "Když hodíš šutr do Stříbra trefíš buď vojáka nebo štětku."M