Stříbro: stribro.net strom snk-ed ostrostřelci lan-párty |
Citovat:Není zač. Pracuji na dalších ovšem bez budovstefan
...srdečná vdaka stříbrňáku
Citovat:Dej ty fotky sem, ať z toho něco máme všichniPetr Pešek (PEPE)
...Kdo máte zájem o fota rád pošlu a rád bych našel nějaké spolubojovníky. Petr Pešek petr@houseman.cz
Citovat:Rockový klub byl v bývajém Yugu (potom Arma, rest. Argentária). Skončil ke konci loňskýho rokufekete
i ten kravín je rozvalenej, myslel jsem, že tam je nějaký rockový klub nebo tak něco??? jinak jsem v kravíně viděl koncert Ivana Hlase v roce 94
Citovat:Nastoupil jsem na spojčetu 3.fangle na podzim 1984 - pročetl jsem všech 160 stránek a nenašel tu žádnýho známýho. Ale i tak, nebo právě proto mnoho štěstí při hledání.Petr Pešek (PEPE)
Ten průser si dobře pamatuju jak ho troubu sejmuli. Myslím že s tím hvozdíkem by jim vzal roha.. Byl jsem minulý týden ve stříbře a ty ruiny to je hroznej pohled. Né že bych se na vojně nějak realizoval (topil jsem na ošetřovně než mi vyhodili). Nemáš kontakt na nějaký stránky kde se bývalí "švejci" schází ? Rád bych sehnal kolegu z kotelny ale i ze spojčety kam nás pak šoupli.... Petr Pešek
Citovat:Velitelovy roty jsme říkali ŠAKAL byl podporučíkkirah
Někdo z 5 roty 2 praporu od jaro 1977 do jaro 1979 KUSOVKA.
Citovat:No já jsem přesně v té době byl velitel družstva na 5 rotě u 1 čety 2 družstvamiraCitovat:byl sem tam od rijna 77-brezen 79 nevim kam odesel nachtigal pamatuji na prskavce vel praporu taky pamatuji na ty stany na doupove pekne sme spali ve snehu dalsi zimu uz byli zemljanky tak to slo quote mira]VítekCitovat:Kdypak a kam odešel Nachtigal? Mmira
byl jsem ve stribre 77-79 6 rota vel por.forisek napiste.3druzstvo
Citovat:Kdy tě převelili na 2. prapor? Já šel v září 1983 do civilu z 2.praporu.Petr Pešek (PEPE)
odpřísahal jsem 7.5.83. Pak byla moje cesta 8015kou dost pestrá od kotelny na ošetřovně kotelny na DOčku až po pár řádnejch průserech na spojčetu 2 praporu.
Citovat:Tu sochu před kuchyní si nějak nepamatuju. To byla kuchyň blíž k plukovní base nebo k 1. praporu?Martin P
http://www.rajce.net/a7574790
Citovat:Tak to jsme se určitě znali.Byl jsem papírově na 5.rotě,v 3.četě,1.družstvo,BVP 558 v letech 1976 - 1978 jaro.Zkus mi napsat jméno na oca.dv@centrum.cz,případně vel.družstva atd. .Mkirah
Někdo z 5 roty 2 praporu od jaro 1977 do jaro 1979 KUSOVKA.
Citovat:Od 23.9.85 do 25.10.85 jsem byl s nasluhovačema na Doupově - to je k tomu ústřižku Rudýho právaPavelCCitovat:Tu sochu před kuchyní si nějak nepamatuju. To byla kuchyň blíž k plukovní base nebo k 1. praporu?Martin P
http://www.rajce.net/a7574790