Stříbro: stribro.net strom snk-ed ostrostřelci lan-párty |
Citovat:kpt. ve výslužbě
To si piš, že jsem s vámi sloužil. Ze Stříbra jsem odcházel v roce 1982 od k.Varů Dvory II.
Opravdu nevím jak to ve Stříbře dneska vypadá. Nebyl jsem tam a ani v okolí několik let. Ale určitě se tam snad ještě podívám. Tebe si možná vybavuji z toho rozhlasového vozu z nástupiště útvaru. Tak tu kluci besedujte- já se jdu koupat- je tu teď 29C ve stínu- trávím skoro celé léto u dcery v Itálii u moře- provdala se sem- tak mám kam jezdit- Přeji Všem příjemné léto.
Citovat:byl sem tam od rijna 77-brezen 79 nevim kam odesel nachtigal pamatuji na prskavce vel praporu taky pamatuji na ty stany na doupove pekne sme spali ve snehu dalsi zimu uz byli zemljanky tak to slo quote mira]VítekCitovat:Kdypak a kam odešel Nachtigal? Mmira
byl jsem ve stribre 77-79 6 rota vel por.forisek napiste.3druzstvo
Citovat:Zdravím kapitáne, taky bychom se mohli znát. Já odcházel ze Stříbra v roce 1985 v hodnosti kapitána po té, co mě z důvodů politické nespolehlivosti vyhodili z armády. V tom geblsáku, o kterém píšeš, jsem taky strávil nějaký ten čas, hlavně na různých VVP.kpt. ve výslužbě
To si piš, že jsem s vámi sloužil. Ze Stříbra jsem odcházel v roce 1982 od k.Varů Dvory II.
Opravdu nevím jak to ve Stříbře dneska vypadá. Nebyl jsem tam a ani v okolí několik let. Ale určitě se tam snad ještě podívám. Tebe si možná vybavuji z toho rozhlasového vozu z nástupiště útvaru. Tak tu kluci besedujte- já se jdu koupat- je tu teď 29C ve stínu- trávím skoro celé léto u dcery v Itálii u moře- provdala se sem- tak mám kam jezdit- Přeji Všem příjemné léto.
Citovat:stríbrnák
Pánové kdo jste byl lapen tímto útvarem, tak vězte že budovy už jdou pomalu, ale jistě do svého konce. Začíná opravdové bourání! Střechy už jsou pomalu pryč.