Tak to ma mrzí že si nepamätám tvoje meno, ale asi by tých mien bolo viac keby na to prišlo...inak to sme potom "spali spolu" aj ja som bol druhá četa, tretie družstvo, velitel Franta Henčl (Znojmo), Jindro Buchta strelec (Šošúvka) no a ja taxikár (jak ma raz Hora nazval), no a tá "svatá trojica" sme boli Grac, Klimo, Révai, keď si to dobre pamätám tak všetko vodiči druhej čety. Jožo Klieštik bol PL strelec, Nahodila striedal jeden simpaťák asi z deviatej roty, s ním bolo dobre, vyjedali sme spolu kádéčká z poplachových bední, zachránil my aj kopu peňazí keď sme išli do civilu lebo mi predtým vykradli skrinku a kopu vecí my chýbalo no a on mi to aj tak odpísal, pred ním to ale chvílu robil Pelc, ale ten to po čase vzdal. Inak na tej mojej fotke nieje Jaro Koníček jak píšeš, ten chalan čo sedí vedla mňa vlastne ani nebol z našej roty, on preberal od Stana Kačmára učebnu lebo na tej fotke to bolo už krátko pred civilom, mimoch. Stano bol aj trubač, pamätáš. V súvislosti stebou mám tiež peknú spomienku ked raz na útvare prepukla chrípková epidémia a bolo to až také vážne že ošetrovňa už bola preplnená tak nám na rote urobili izolačku, ja som bol ako ináč tiež na tej izolačke myslím že to bolo na prvej čete, no a jediný kto k nám mal prístup si bol práve ty, nosil si nám antibiotiká a tú hnusnú gebudzinu do hrdla, ale hlavne horúčka a jej zapisovanie kde sa samozrejme písalo viac aby nás tam ešte doktor nechal. V niektorom príspevku tu mám aj súkromný mail ak chceš môžeš mi aj tam písať, aspoň to meno tvoje...

tak sa drž a píš.