Stříbro: stribro.net strom snk-ed ostrostřelci lan-párty |
Citovat:Swiech
...A máme po kasárnách...
Citovat:Také jsem jednou měl tu čest.V nafukovačce byl většinou klid.Jen občas se potřeboval realizovat Půta i tam. Mpetr š
A dozorčí nafukovácí haly za nástupištěm pluku.Kdo z vás tam sloužil ,to bylo něco.Jo a dozorčí koupelny taky dobrý.
Citovat:Vítek
Nafukovačka byla snad jenom pro okrasu.V přijímači nás tam pustili jenom jednou a potom jsem se tam octnul jenom jako dozorčí.Napadlo mě jak asi skončila a vida.Netušil jsem,že tam byla nějaká konstrukce.Žil jsem v přesvědčení,že je to něco jako pýtel do kterého se pořád vhání vzduch,a proto drží.Nevypouštěl se náhodou na zimu?Mám dojem ,že jsem viděl jak se na zemi válí ta obrovská plachta.M
Citovat:V r.93 už se do kombajnu mohlo chodit každý den, ale teplá voda tekla asi jen pět minut. Na baráku tekla taky jenom studená, měli jsme hadici se sprchou. Díky tomu otužování jsem za celý rok neměl ani rýmu.Vítek
Kombajn.Zajímalo by mě zda po roce 89 také platilo,že nárok na sprchování v teplé vodě je pouze jednou týdně.Pokud zrovna voják nebyl ve službě atd.To byl pro mě docela otřes najednou se nekoupat každý den.Někdy to člověk musel vydržet třeba tři neděle.M
Citovat:Na rozdílení jsem vždycky záviděl těm co chodili jako dozorčí do Jugoklubu nebo nafukovačky. Jako bigoši jsme chodili jen do stráže na Hlavní, Jírnou (což taky docela šlo pokud nebyl Posáďák nějakej horlivec) a Devítky. I když já osobně na Devítkách nebyl, já chodil na Hlavní a Jirnou. Byl jste někdo na Devítkách? Mám pocit že to byl nějaký ůtvar přes mapy, ne?Vítek
Nafukovačka byla snad jenom pro okrasu.V přijímači nás tam pustili jenom jednou a potom jsem se tam octnul jenom jako dozorčí...
Citovat:Bonzblok jako Bigošák? Někde vepředu (strana 67) jsem dal odkaz na své stránky kde mám část Bigošáku nafocenou (rok 1983).Colins
...ale kupodivu mám jeho jméno v bonzbloku.
Citovat:Pamatuji si jak jednou někdo s náma vyběhl při ranní rozcvičce v teplácích ven s kasína na Šibeník a zpět a byl to asi jediný průchod přes bránu bez komplikací.Vítek
Pak z přijímače si pamatuji přespolní běh....
Citovat:PavelCCitovat:Bonzblok jako Bigošák? Někde vepředu (strana 67) jsem dal odkaz na své stránky kde mám část Bigošáku nafocenou (rok 1983).Colins
...ale kupodivu mám jeho jméno v bonzbloku.
Máš-li něco podobnýho, sem s tím.
Citovat:Když jsi chodil do služby na stálici, pamatuješ si nějaká jména radistů od nás ze spojovací roty v roce 84, nástup podzim 82 nebo jaro 83? Já si pamatuji jen jméno Šístek a jednoho východňára(jméno už mi vypadlo). Šel jsem do civilu v září 83, takže Ty jsi s nimi mohl jen krátce v 84. roce na SRS sloužit.Colins
Mám prachmizernou paměť na jména ...
Citovat:Mě inspiroval k Bigošáku tenkrát kolega ze šesté roty který si zapisoval různé hlášky a zakresloval si různé události. Já si Bigošák vlastně psal až poslední půlrok.Colins
... Já mám jen takový malý notes, z kterýho luštím ty svoje poznámky. K publikaci to není, takže jenom ukázka...
Citovat:Přišel jsem do Stříbra 21.9.1984 z PŠ v Prešově. Ze spojroty se mi vybavilo akorát jméno Kříž, který měl SRS jakoby za svou a pak ještě Aleš Hájek. Ale ten tam možná ani nepatříPolivkaCitovat:Když jsi chodil do služby na stálici, pamatuješ si nějaká jména radistů od nás ze spojovací roty v roce 84, nástup podzim 82 nebo jaro 83? Já si pamatuji jen jméno Šístek a jednoho východňára(jméno už mi vypadlo). Šel jsem do civilu v září 83, takže Ty jsi s nimi mohl jen krátce v 84. roce na SRS sloužit.Colins
Mám prachmizernou paměť na jména ...