Šamšovo 1. msr 1990-1991
Ahoj Chlapci!!!
1990-1991 Stříbro VDr - 1. MSPR, 1. MSR, 1. četa 3. družstvo (velitel roty npor. Čornyj a později npor. Šamša)
Byl to zážitek pročíst si zdejší fórum a musím říct, že při čtení vašich příspěvků jsem si vzpomněl na věci, které už jsem málem zapomněl :-). Myslím, že každý kdo Stříbrem prošel, má spoutu krásných, ale i absurdních vzpomínek. Za sebe říkám, že to nebylo zbytečný a vzpomínám na to rád!!!
Pobavili mě jména důstojníků a tak také přidám nějaké ;-). npor. Šamša (vel. 1 MSR), kpt. Staněk (vel.1. MSPR), mjr. Kovařík (politruk pluku pak NŠ 1. MSPR), mjr. Šměrda (vel. 3. MSPR), mjr. Skoupý (vel. pluku přezdívaný SKIPI), kpt. Hečko (vel. 2 MSPR), mjr. Barančík (ZV pluku pro výcvik), mjr. Sásik (ZV pluku), mjr. Garvasuk (NŠ pluku). Asi bych jich dal víc (Šenk, Vaněk, Rusín..), ale prozatím to stačí...
I další pojmy ke Stříbru neodmyslitelně patří a asociují zajímavé vzpomínky: Šibeník (bigošák a eSCéčko), Lažany (střelnice), Milíkov (hospoda), Jirná (....), Letňák (jé..je), Butov (autokemp), Hotel Evropa ...
Doufám, že se někdo ozve